Om oss

Vår historie

I over 20 år har malermester Vidar Svedenborg styrt Malersentralen med stødig pensel – av og til med malerrull. Det hele startet i Narvik i midten av 90-tallet. Han trengte penger og gikk runden i nabolaget og spurte etter arbeid. Han fikk male eneboligene til naboene. Det gjorde han billigere og minst like godt som de tradisjonelle firmaene. Hans gode arbeid spredte seg raskt i den vesle byen Narvik. Snart hadde han så mye arbeid at skulle han ikke få myndighetene på nakken måtte han etablere eget selskap. Det så dagens lys i 1997. Siden har ikke den driftige nordlendingen sett seg tilbake. Etter hvert ble det stadig flere i arbeidsstokken, på det meste har vi hatt mer enn 40 ansatte fra flere nasjoner. Vi har skapt en spennende arbeidsplass der folk trives. Mange har vært ansatt i en årrekke og de har ingen planer om å skifte beite. 

Harstad, Narvik og Tromsø, og det som er midt i mellom, har våre folk malt i alle de farger som finnes. Ser du et offentlig bygg kan du være nesten sikker på at det er vi som står for glansen. Vi omsetter for rundt 30 millioner kroner og leverer greie resultat år etter år. Vi har alle godkjenninger slik at vi er med på alt av anbudskonkurranser i offentlig regi. Mange av våre kunder er store entreprenører, men vi har også mange privatpersoner som kunder. Eneboliger, hytter, naust og garasjer er også oppdrag vi tar.

Malersentralen har malt stort sett hele Harstad. Barnehagene, skolene, sykehjemmene, Sjøkanten senter, Hamnnes-parken, Perlen og Holstneset, i tillegg til en rekke eneboliger.

I 2009 tok vi på oss det råeste maleroppdraget vi har vært borti. Vi malte Lofotkatedralen i Kabelvåg. En av Norges største trekirker. Før vi kunne gå i gang ble flere ansatte sendt en uke til Tyskland for å lære å male dekormaleteknikken ådring. Seks mann brukte ett år på å male alt utvendig og innvendig. Spiret er 34 meter høyt.

Vårt hovedkontor er i Storgata i Harstad. Men vi har avdelinger i Narvik og Tromsø.

 

Effektiv

Erfaring

Profesjonell

La oss jobbe sammen om ditt nye prosjekt